Skip to main content

NOVA: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ΑΕΚ, συνεχίζουμε μαζί

Το συνδρομητικό κανάλι ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Σε διευκρινίσεις πως δεν τίθεται κανένα θέμα αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε η Nova.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

«Οι συνδρομητές της Nova θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τους αγώνες της ΑΕΚ και την περίοδο 2019-20, καθώς δεν τίθεται θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία και μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο την Γκόρνικ Ζάμπρζε, το οποίο οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν την Κυριακή στις 18:00 (Novasports1HD), όπως και όλους τις φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που θα δώσουν οι "κιτρινόμαυροι".

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ θα συνεχιστούν σε... ευρωπαϊκό φόντο, καθώς η Nova έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της εντός έδρας αναμέτρησης της Ένωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Βεβαίως, οι συνδρομητές της Nova θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τους αγώνες πρωταθλήματος της ΑΕΚ και την περίοδο 2019-20, καθώς δεν τίθεται θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ».