Skip to main content

Ντιόπ: Nα κάνουμε πρωταθλητισμό, είμαι γνώστης της ιστορίας του Άρη (video)

«Ο Άρης χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει και θέλουμε να προσπαθήσουμε όλοι και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο», είπε η νέα μεταγραφή των κιτρινόμαυρων

Στην κάμερα του Άρη, στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube, μίλησε ο Παπέ Σεϊκ Ντιόπ. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος χθες (Τετάρτη 29/6) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους», αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τους στόχους για τη σεζόν που έρχεται.

«Είμαι γνώστης της ιστορίας του Άρη και ίσως το πιο γνωστό του κομμάτι στην Ευρώπη είναι οι οπαδοί του. Και το γήπεδο είναι γνωστό για το με πόσο πάθος υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα. Έχω μεγάλη όρεξη να ξεκινήσω να παίζω και από αυτά που είδα από τα βίντεο με τους οπαδούς στα παιχνίδια» είπε αρχικά ο πρώην μέσος της Λιόν και προσέθεσε: «Ο Άρης και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αρχίσει και μεγαλώνει πάρα πολύ, ιδιαίτερα από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό ήταν το βασικό κίνητρο που με ώθησε στην απόφασή μου να υπογράψω γιατί θέλω να μεγαλώσω μαζί με την ομάδα, και είναι μια απόφαση ζωής».

Συνεχίζοντας, ο Ντιοπ μίλησε για τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Οι οπαδοί θα δούνε έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή που θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη όρεξη, να νιώσει την αγάπη του κόσμου παίζοντας καλή μπάλα και κάποιον που θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και θα τα δίνει όλα για την ομάδα, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει για τον Άρη: «Το πρώτο είναι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League που έχουμε μπροστά μας. Αλλά και γι' αυτή τη χρονιά, να κάνουμε πρωταθλητισμό. Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο εγχώριο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το θέλουμε όλοι».

Και κατέληξε αναφερόμενος στις προσωπικές προσδοκίες του: «Ο Άρης χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει, μεγαλώνει και θέλουμε να προσπαθήσουμε όλοι και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι στην περιοχή Γκόρνια Ράντγκονα της Σλοβενίας θα διεξαχθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη, σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας, κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 7/7, στις 18:30 ώρα Ελλάδας. Την επομένη, η αποστολή του Άρη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.