Skip to main content

Ντόμινο συμβάντων προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη

Δύο τροχαία ατυχήματα στην περιφερειακή οδό αρκούσαν ώστε να προκληθεί μια αρκετά μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλη την πόλη.

Ακινητοποιημένοι ή σε σημειωτόν κίνηση βρέθηκαν από το μεσημέρι πολλοί Θεσσαλονικείς σε διάφορα σημεία της πόλης, καθώς σημειώθηκε γενικευμένη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Δύο τροχαία ατυχήματα στο ρεύμα προς ανατολικά, ένα πριν τις 16.30 και ένα περίπου στις 18.30 σε κόμβο Νεάπολης και Παπαγεωργίου αντίστοιχα προκάλεσαν ένα φρακάρισμα αρκετών χιλιομέτρων στην περιφερειακή οδό, σε μια χρονική περίοδο όπου αρκετοί οδηγοί επιστρέφουν από την εργασία τους.

Ο μεγάλος όγκος οχημάτων που συγκεντρώθηκε στην περιφερειακή επηρέασε κατά πως φαίνεται και τις κεντρικές αρτηρίες, με της οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Λεωφόρο Νίκης να κινούνται σημειωτόν, δοκιμάζοντας την υπομονή των οδηγών.

Η κατάσταση άρχισε να αποσυμφορείται σταδιακά μετά τις 19.30, ενώ αύριο αναμένεται παρόμοια εικόνα, καθώς λόγω της απεργίας στις αστικές συγκοινωνίες και των κλειστών δρόμων για την πραγματοποίηση των πορειών, πρόκειται να κινηθούν αρκετά ΙΧ σε κεντρικούς δρόμους και περιφερειακό.