Skip to main content

Ντόπες από τον κόσμο στην προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Ο Μπόμπι Μπράουν ακολούθησε σχεδόν όλο το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα, την ώρα που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το καθοριστικό μεθαυριανό παιχνίδι εναντίον του Ηφαίστου στη Λήμνο.

Σημειώνεται πως στη διάθεση του Κώστα Μέξα βρέθηκαν όλοι οι παίκτες με τον Μάλκομ Ρετ να ενσωματώνεται κανονικά στην ομάδα μετά την επιστροφή του λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ακόμη, ο Μπόμπι Μπράουν δοκίμασε και ακολούθησε όλο σχεδόν το πρόγραμμα της ομάδας, την ώρα που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης του «Δικεφάλου», στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Μετά την ολοκλήρωση της «ασπρόμαυρης» προπόνησης, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, μίλησε σε όλη την ομάδα. Στη σύντομη ομιλία τους, οι υποστηρικτές του συλλόγου ζήτησαν από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League και υποσχέθηκαν στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Σημειώνεται πως η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων για το ματς κόντρα στους νησιώτες ολοκληρώνεται με πρωινή προπόνηση αύριο στο «PAOK Sports Arena» και αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει (μέσω Αθηνών) για τη Λήμνο.