Skip to main content

Ο ΑΠΟΕΛ συζητά με την ΕΟΚ για να συμμετάσχει στην ελληνική Basket League

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της ΕΟΚ για να πάρει «wild card» για την ελληνική Basket League

Εκπρόσωπο από το κυπριακό μπάσκετ ενδέχεται να έχει την επόμενη σεζόν η ελληνική Basket League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της ΕΟΚ για να πάρει «wild card», με την οποία θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν (2022/23) στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, υπάρχει όμως μεγάλος δρόμος και αρκετές διαδικασίες που πρέπει να λάβουν χώρα για να τελεσφορήσει η προσπάθεια των "γαλαζοκίτρινων" της Λευκωσίας», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το sport24.gr, ο ιστορικός κυπριακός σύλλογος πράγματι σκαλίζει εδώ κι αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση, αναζητώντας τρόπους προκειμένου να μπει στη συζήτηση για συμμετοχή στη Stoiximan Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου όμως, τα βήματα προκειμένου να συμβεί αυτό όμως είναι πολλά και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.