Skip to main content

Ο Άρης εκπέμπει SOS: Χρειαζόμαστε 400.000€ μέχρι το τέλος της χρονιάς

Τα μέλη της νέας διοίκησης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τόνισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης και συστράτευσης όλων των Αρειανών, γύρω από το τμήμα μπάσκετ.

Την ανάγκη άμεσης στήριξης και συστράτευσης όλων των Αρειανών, γύρω από την ομάδα μπάσκετ που βιώνει τη δυσκολότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, τόνισαν τα μέλη της νέας διοίκησης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, της πρώτης από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης και τα μέλη, Τάσος Μωυσιάδης και Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Απουσίασε το μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος επεσήμανε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Άρης περνά μια μακρά και βαθιά κρίση. Μια κρίση πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη. Δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε τους λόγους, οι περισσότεροι, άλλωστε τα γνωρίζουμε όλα αυτά. Είναι συσσωρευμένα λάθη του παρελθόντος. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Μια ομάδα Αρειανών ανέλαβε το δύσκολο έργο, να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ελπίδες των αναρίθμητων Αρειανών φιλάθλων. Εγώ εκείνο που μπορώ από την πλευρά μου να υποσχεθώ είναι: δουλειά, δουλειά, δουλειά για 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες τη βδομάδα για τον Άρη, για τον Άρη, όπως τον έχουμε ονειρευτεί όλοι μας κι όπως του αξίζει να είναι. Καλωσορίζω τα νέα μέλη. Είμαστε όλοι γνωστοί Αρειανοί και όλοι μαζί, ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα δουλέψουμε για το καλό του Άρη».

Ο Αντιπρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε στην πρώτη του τοποθέτηση: «Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα δεκάδες προβλήματα, που έχει αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ Άρης. Είναι μια συνέντευξη που γίνεται πολύ γρήγορα, λίγες μέρες αφότου αναλάβαμε. Ο λόγος που γίνεται η συνέντευξη Τύπου, είναι για να γίνει ένα κάλεσμα προς τον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/12) με το Λαύριο. Είναι ο πρώτος από τους 15 τελικούς που έχει να παίξει ο Άρης, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Άρης βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της αιώνιας ιστορίας του. Είναι μια στιγμή, στην οποία χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων του Άρη. Όλου του λαού του Άρη, όλων των ανθρώπων, οι οποίοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, γιατί βρισκόμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας.

Το κάλεσμα αυτό γίνεται τώρα, αλλά θα ήθελα ο κάθε Αρειανός να το έχει στο μυαλό του σε κάθε αγώνα, σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, χρειαζόμαστε τον λαό, δίπλα μας, όπως ήταν πάντα. Αυτός ο λαός είναι που πάντα κρατάει τον Άρη όρθιο. Το έχει κάνει πολλές φορές και τον παρακαλούμε να το κάνει για ακόμη μια φορά. Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, όμως αυτή η αγάπη που νιώθει ο αυτός κόσμος γι’ αυτόν το σύλλογο σε όλα τα τμήματα, σε όλα τα επίπεδα, είναι τόσο μεγάλη που πάντα βρίσκει τη λύση, πάντα δίνει τη δύναμη στους παράγοντες να κάνουν αυτά που πρέπει και να προχωρήσουν τα τμήματά μας, όσο μπορούν καλύτερα.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι έχουμε ξεκινήσει επαφές με τους πιστωτές μας, με τα παιδιά της ομάδας, με ό,τι πρόβλημα έρχεται μπροστά μας, προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε πάρα πολύ στο εγχείρημα. Είναι λίγο αργά, αλλά πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το να σωθεί η ομάδα. Είναι λυπηρό, άσχημο, προσβλητικό για τον Άρη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, δυστυχώς. Είμαστε όμως σίγουροι ότι θα τον πετύχουμε. Και θα τον πετύχουμε, γιατί το έχουμε ξανακάνει, γιατί το μπορούμε, γιατί είναι τόσο μεγάλος ο σύλλογος, τόσο μεγάλη η δύναμη του λαού του, τόσο μεγάλη η αγάπη, τόσο μεγάλη η θετική ενέργεια, που δίνει ο λαός του Άρη σε αυτή την ομάδα, που πιστεύουμε ότι μπορούμε να το προλάβουμε και να το γυρίσουμε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Λαύριο. Είναι ένας μεγάλος τελικός που πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα να το κερδίσει.

Πρέπει οπωσδήποτε το γήπεδο να γεμίσει και να έχει τον παλμό, που πάντα έχει. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει η ζεστασιά του κόσμου προς τα παιδιά, που μπαίνουν μέσα στο παρκέ να παίξουν. Αυτά τα παιδιά τα αγαπάμε και τα στηρίζουμε, τους προπονητές τους αγαπάμε και τους στηρίζουμε. Σε αυτούς θα είμαστε πάντα δίπλα. Αυτοί είναι που θα μας σώσουν, αυτοί είναι που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και εμείς θα τους βοηθάμε. Θα παρακαλούσα να προστατεύσουμε την ομάδα. Η ομάδα είναι σαν το στρατό. Ο ένας προστατεύει τον άλλον, βάζει ασπίδα το κορμί του μπροστά για να το προστατεύσει, ώστε να φτάσουμε στην τελική νίκη. Όποιος έχει το παραμικρό πρόβλημα, ας απευθύνεται σε μας και σε κανέναν άλλον. Οι παίκτες είναι οι παίκτες, θα τους προστατεύουν οι προπονητές. Η διοίκηση είναι εδώ να αντιμετωπίσει τα πάντα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας του Β’ γύρου, τα οποία τέθηκαν χθες σε κυκλοφορία, ανέφερε: «Είναι η πρώτη κίνηση που κάναμε, αφού αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδας. Όσο ήμουν εγώ στη διοίκηση, βγάζαμε τα εισιτήρια του Β’ γύρου. Είναι μια μεγάλη βοήθεια για την εκάστοτε διοίκηση. Είναι πάρα πολύ καλές οι τιμές τους, έχει για όλα τα βαλάντια. Πολύ οικονομικά, μεσαίας κατηγορίας και ακριβά, τα οποία πάνε πολύ καλά. Συγκεντρώνονται τα χρήματα, ώστε η ομάδα να πληρωθεί κι έχουμε συνεννοηθεί με τους παίκτες για το τι θα κάνουμε τις επόμενες μέρες.

Κάποιες άλλες κινήσεις μου μας ζητούν οι Αρειανοί σχετικά με τη μπουτίκ της ΚΑΕ και αφορούν Χριστουγεννιάτικα δώρα, οι παραγγελίες έπρεπε να γίνουν εδώ και καιρό. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα. Ας δώσουμε βάση στα διαρκείας, σε αυτό το ωραίο εισιτήριο, το οποίο το έχεις με περηφάνια στα χέρια σου και μπαίνεις στο γήπεδο να δεις την Αρειανάρα. Ορίζοντάς μας, αυτής της διοίκησης, είναι το επόμενο τετράμηνο, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν βλέπουμε τίποτα παραπέρα. Οτιδήποτε άλλο θα κριθεί στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Άρης.

Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, επειδή υπάρχει μια διακοπή του πρωταθλήματος το Φεβρουάριο. Πιθανόν να δούμε πως είναι τα πράγματα εκείνη την εποχή για να κάνουμε μια Γενική Συνέλευση στον ΑΣ Άρης. Δεν το δηλώνω από τώρα, αλλά σίγουρα στο τέλος του πρωταθλήματος κι εφόσον πετύχουμε το στόχο μας, θα δούμε τι θα κάνουμε με το τμήμα".

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου:

Ρωτήθηκε ο κ. Αρβανίτης πόσα χρήματα απαιτούνται, ως το τέλος του 2019 και ως το τέλος της σεζόν και απάντησε: «Έως το τέλος του χρόνου είναι περίπου 100.000 ευρώ. Έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται κάποια χρήματα. Έσοδα δεν έχουμε ακόμα από τα εισιτήρια διαρκείας ή τα εισιτήρια του αγώνα με το Λαύριο. Έχουμε μαζέψει από δικούς μας ανθρώπους περίπου 20.000 εμείς. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα χρειαστούμε περίπου άλλα 300.000 ευρώ, πέρα από τα 100.000».

Για τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης δήλωσε: «Έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες. Οι δυο πάνε μαζί: Η πληρωμή της ομάδας που παίζει και μετά η εγγυητική επιστολή. Αμέσως μετά έρχονται τα ban. Επαναλαμβάνω, έχουμε μια ομάδα που παίζει στο παρκέ. Αυτή την ομάδα την στηρίζουμε και την αγαπάμε. Έχουμε ήδη ξεκινήσει ενέργειες για τους πιστωτές. Περιμένουν πρόταση από μας, αλλά αυτό προϋποθέτει χρήματα και προκαταβολές. Προϋποθέτει και εγγυημένες εξοφλήσεις, τις οποίες πρέπει να προετοιμάσουμε και να κάνουμε. Η εγγυητική έχει καταπέσει και προσπαθούμε να τη σώσουμε. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό. Είναι ένα από τα πολύ μεγάλα ζητήματα, που μας ταλανίζουν. Θα το δούμε τις αμέσως επόμενες μέρες. Μας δίνει ελπίδες, δύναμη και κουράγιο και την ανάλογη ενέργεια η στήριξη του κόσμου, να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό ήρθαμε με πολύ όρεξη και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο. Μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και κουράγιο η στήριξη του κόσμου, όπως έγινε και τη σεζόν 2012-2013 που σώθηκε η ομάδα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα, με την ίδια τακτική και την ίδια λογική».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γουλιέλμο, το μέλος της διοίκησης Αχιλλέας Ρουσιαμάνης υποστήριξε: «Επαφή υπάρχει με τον κ. Γουλιέλμο από την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΚΑΕ για να ενημερωθούμε τι μπορούμε να περιμένουμε, αλλά δεν πρόκειται να συνεισφέρει οικονομικά. Μας είπε ότι αυτά που μπορούσε να τα δώσει, τα έδωσε και πλέον δεν μπορεί να βοηθήσει. Άλλο η επαφή άλλο η βοήθεια».

Για το ύψος των χρεών ο κ. Ρουσιαμάνης υπογράμμισε: «Όλοι μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία για να βοηθήσουμε τον Άρη και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπήκαμε, χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδα, τι να περιμένουμε, τι χρωστάμε. Δεν ελέγξαμε και δεν ξέρουμε τα οικονομικά στοιχεία. Τα χρέη είναι δυναμικά. Εξαρτάται που τα κοιτάς. Θα πληρωθούν τα ban, θα πληρωθούν οι διακανονισμοί, θα καταπέσει το άρθρο 99; Τα χρέη μπορεί να είναι από 4 έως και 6 εκατ. ευρώ. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακριβώς. Με τους υφιστάμενους διακανονισμούς θα τα μετρήσουμε; Γιατί πάρα πολλοί αθλητές που τους κατηγορούμε έχουν βοηθήσει το σύλλογο, έχουν παραιτηθεί από μισθούς, από τόκους κτλ.. Θα πληρωθούν τα συμφωνηθέντα ή θα επανέλθουμε στις αρχικές απαιτήσεις; Δεν το ξέρουμε».

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης, Τάσος Μωυσιάδης, παίρνοντας το λόγο ανέφερε: «Να επικεντρωθούμε στην αυριανή μέρα. Πρέπει η ομάδα να είναι συμπαγής και να κοιτάμε μέρα με τη μέρα. Σε ό,τι αφορά τα χρέη και τα έσοδα κι εμείς ακόμη ενημερωνόμαστε».

Ο κ. Αρβανίτης πρόσθεσε: «Σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος για το θέμα των χρεών. Είπαμε ότι στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Άρης θα τα πούμε όλα. Πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββάτου. Έχουμε τέσσερις μήνες μπροστά μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα ενημερωθεί ο κόσμος του Άρη από τη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. σχετικά με το ύψος των χρεών. Πάντως είναι πολλά.

Το άρθρο 99 είναι λίγο πίσω, αλλά βρίσκεται στο περιθώριο που δίνει το Δημόσιο. Συντηρείται, είναι ζωντανό δηλαδή και έχουμε άλλη μια καταβολή δόσης στο τέλος του μήνα να κάνουμε, την οποία εννοείται πως δεν θα αφήσουμε. Όσον αφορά τους πιστωτές είναι αρκετά πίσω, γι’ αυτό και προέκυψε η κατάπτωση της εγγυητικής»..

Σε ερώτηση για το αν ο Γουλιέλμος δίνει τις μετοχές της ΚΑΕ εφόσον παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος, ο Χάρης Παπαγεωργίου έδωσε την εξής απάντηση: «Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, ο κ. Γουλιέλμος μου είπε ότι όποιος υποψήφιος αγοραστής παρουσιαστεί, είναι πρόθυμος να τις παραχωρήσει έναντι ενός ευρώ».

Για το ίδιο θέμα ο κ. Ρουσιαμάνης είπε: «Ο κ. Γουλιέλμος είναι αδιαμφισβήτητο ότι έχει βάλει κάποια λεφτά, αρκετά θα έλεγα. Από κει και πέρα έχει δηλώσει ότι εφόσον δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, είναι διατεθειμένος να παραδώσει τις μετοχές σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον Άρη, χωρίς να έχει καμία απαίτηση».

Σχετικά με τη βοήθεια των επώνυμων Αρειανών απάντησε ο Λευτέρης Αρβανίτης λέγοντας: «Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν βοηθήσει πολλές φορές τον Άρη κι έχουν βάλει αρκετά χρήματα. Πάντα οι παράγοντες του Άρη απευθυνόντουσαν στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Θεωρώ ότι έχουν κουραστεί οι άνθρωποι, περισσότερο οικονομικά. Είναι στριμωγμένοι πάρα πολύ από τις δουλειές τους. Σίγουρα θα βοηθήσουν, αλλά η βοήθειά τους θα είναι μικρή. Αλλά πλέον απευθυνόμαστε σε καινούργια πρόσωπα. Τα χρήματα που έρχονται είναι από νέους Αρειανούς, τους οποίους δεν γνωρίζετε. Θα τους δείτε σιγά-σιγά, να κάθονται κοντά σε μας. Έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν λίγο παραπάνω από τον απλό λαό. Η δύναμη του κόσμου, των χιλιάδων οπαδών του Άρη είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε επιφανή Αρειανό. Είναι άνθρωποι που έχουν βοηθήσει πολλές φορές. Σεβόμαστε και τους αγαπάμε, σεβόμαστε τα χρήματα που έχουν βάλει. Νιώθουμε ότι είναι κοντά μας, αλλά όχι όπως στο παρελθόν, διότι λόγω της κρίσης έχουν κι αυτοί τα ζητήματά τους, με τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους».

Αναφορικά με την προσπάθεια εξεύρεσης εσόδων, ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε: «Η προσπάθεια εξεύρεσης εσόδων είναι συνεχής. Όπως είπε και ο Αχιλλέας είναι μια δυναμική κίνηση, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχουμε ή όχι έσοδα. Αναμένουμε από τις πωλήσεις των διαρκείας και των εισιτηρίων πόρτας. Γίνονται ενέργειες για χορηγίες. Το ανάλογο τμήμα μιλάει με τους ενδιαφερόμενους. Είμαστε κοντά να κλείσουμε κάποιες χορηγίες, που θα αφορούν πίσω φανέλα, σορτσάκι. Έχουμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα. Προχωράνε… Θα κλείσουμε σύντομα με κάποιες κι από εκεί θα συμπληρώσουμε κάποια ποσά. Από κει και πέρα θα ανοίγουμε τη βεντάλια των ανθρώπων, με τους οποίους συζητάμε. Μιλάμε με πολλούς ανθρώπους που ήδη είναι θετικοί να βοηθήσουν και θα βοηθήσουν. Για παράδειγμα από Αμερική έστειλαν κάποιοι άνθρωποι χρήματα, που είναι απλοί Αρειανοί, οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας, βλέποντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

Για το θέμα του Αλεξάνδρειου Μελάθρου ο κ. Αρβανίτης σχολίασε: «Σαν ΑΣ Άρης είχαμε κάνει δύο συζητήσεις και κάναμε και μία τρίτη προχθές με τη διοίκηση των ΕΑΚ. Πάμε καλά. Είναι μια συζήτηση που εμείς προτείνουμε, υπάρχουν αντιπροτάσεις. Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις δικές μας, νέες προτάσεις κτλ.. Πιστεύω με τη νέα χρονιά θα το έχουμε ολοκληρώσει κι από εκεί και μετά είναι θέμα της Πολιτείας και του Υπουργού να το κάνει πράξη.

Όσον αφορά την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων κι αυτό έχει συζητηθεί. Είναι λίγο έως πολύ δύσκολο, αλλά το παλεύουμε κι αυτό. Πιστεύω ότι θα τη βρούμε τη λύση στο τέλος. Θέλει ένα νομικό πάτημα, το οποίο πρέπει να το βρούμε και θα το βρούμε».

Για το κατά πόσο αυτή η κίνηση της νέας διοίκησης έπρεπε να γίνει νωρίτερα, ο κ. Αρβανίτης υπογράμμισε: «Είναι κάτι που ο κόσμος του Άρη το γνωρίζει. Δεν έγινε. Δεν είναι ώρα να το συζητάμε. Θα ειπωθεί στην ΓΣ του ΑΣ. τι έγινε και τι έπρεπε να γίνει. Επειδή όμως η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ό,τι έγινε έγινε. Να κοιτάξουμε μπροστά και να σώσουμε την ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Από εκεί και μετά θα τα δούμε όλα και θα λύσουμε ως Άρης».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Τζέιλεν Μόρις, ο οποίος δεν προπονήθηκε, λόγω οικονομικών οφειλών ο κ. Αρβανίτης δήλωσε: «Έκανε αποχή ο Μόρις. Τον φωνάξαμε στα γραφεία και του μιλήσαμε. Του είπαμε ότι εμείς την ομάδα τη βλέπουμε σαν οικογένεια. Όλοι μαζί είμαστε. Η οικογένεια όλη μαζί τρώει, όλη μαζί πεινάει. Δεν γίνεται ο ένας να τρώει και ο άλλος να πεινάει. Θέλεις να συνεχίσεις σε αυτή τη λογική; Έλα μαζί μας. Δεν θέλεις; Σκέψου τι σε συμφέρει. Αυτή είναι η κατάσταση. Κάθε μέρα ασχολούμαστε να μαζεύουμε λεφτά για να σας πληρώνουμε. Κάθε μέρα θα είμαστε εδώ και στην προπόνηση και θα μας βλέπετε. Και είμαστε, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αλλά αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Το σκέφτηκε και ήρθε στην προπόνηση».

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης πρόσθεσε στην ίδια ερώτηση: «Οι συνθήκες ήταν τρομερά δύσκολες για όλα τα παιδιά, όχι μόνο για τον Μόρις. Από την κουβέντα που έχει γίνει με όλα τα παιδιά, είναι αθλητές που αγαπάνε την ομάδα, θέλουν να παίξουν για την ομάδα. Καταλαβαίνουν το πρόβλημα, γι’ αυτό κι εμείς το πρώτο πράγμα που θέσαμε είναι να πληρωθούν αυτά τα παιδιά, τα οποία πραγματικά μέχρι τώρα κάνουν πολύ μεγάλη υπομονή και συνεχίζουν να κάνουν. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος και να τους στηρίξει. Ότι αυτά τα παιδιά με τις συνθήκες αυτές, συνεχίζουν, είναι εδώ. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε ενίσχυση. Όχι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα ή υπάρχουν τα ban. Όλα αυτά θα λυθούν. Χρόνος δεν υπάρχει. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Από δω και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που προτείνει στη διοίκηση και υλοποιεί η διοίκηση. Αν ο προπονητής πιστεύει ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, θα υπάρξει ενίσχυση. Είναι κάτι που άπτεται του προπονητή. Συζητάμε για κάποιους ανθρώπους, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο».

Ο κ. Μωυσιάδης τόνισε από την πλευρά του: «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, έγιναν όλες οι ενέργειες, προκειμένου να γίνει επαφή με τον κ. Γουλιέλμο και επανειλημμένα, εγγράφως και τηλεφωνικώς. Μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά. Αυτά που ζητήσαμε, δεν τα πήραμε ποτέ. Στη συνάντηση που κάναμε μαζί του, πριν αποχωρήσει μας είπε ότι περιμένει κάτι και να κάνουμε υπομονή. Δεν μπορείτε να λέτε ότι αργήσαμε ή ότι μας πήρε ο ύπνος. Ο ΑΣ Άρης ενήργησε. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι το αγωνιστικό. Να είναι ικανοποιημένη η ομάδα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Είμαστε εδώ γιατί νιώθουμε δυνατοί».

Για το αν αναζητείται επενδυτής για την ΚΑΕ., ο κ. Αρβανίτης υποστήριξε: «Είναι μεγάλο θέμα αυτό. Ο Άρης ψάχνει να βρει επενδυτή, μεγαλομέτοχο με λεφτά από την εποχή Μητρούδη. Δεν έχει βρει ποτέ. Αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει η Γενική Συνέλευση του ΑΣ, πώς θέλουμε να πορευτούμε, τι στόχους έχουμε σαν σύλλογος και που θέλουμε να πάμε. Που μπορούμε να φτάσουμε μόνοι μας και πού με μεγαλομετόχους. Να κάνω μια παρένθεση: Ιδιοκτήτης δεν υπάρχει, μεγαλομέτοχος υπάρχει. Ο Άρης είναι ιδέα και οι ιδέες δεν έχουν ιδιοκτήτη. Ό,τι είναι να πω, θα το πω στη ΓΣ του ΑΣ Ποια είναι η άποψή μου για το τμήμα μπάσκετ του Άρη και πως μπορεί να προχωρήσει. Να αποφασίσει ο λαός του Άρη το τι θέλει να κάνει. Έχει αποδειχθεί ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Το λέμε και σαν λαός. Υπάρχουν χρήματα που κάνουν καλό και χρήματα που κάνουν κακό».