Skip to main content

Ο δήμος Αριστοτέλη δώρησε 200 τεστ για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Χαλκιδικής

Η δωρεά πραγματοποιείται σε συνέχεια σχετικής επιστολής της Διοίκησης του Νοσοκομείου, με την οποία παρέθεσε τις σχετικές ανάγκες.

Τη δωρεά διακοσίων αντιδραστηρίων – τεστ ελέγχου για τον κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, αξίας 11.000 ευρώ,  ενέκρινε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστοτέλη, μετά από σχετική εισήγηση του δημάρχου, Στέλιου Βαλιάνου.

Η δωρεά πραγματοποιείται σε συνέχεια σχετικής επιστολής της Διοίκησης του Νοσοκομείου, με την οποία παρέθεσε τις σχετικές ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Ακόμα και η μικρότερη ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού που δίνει στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά της πανδημίας, μπορεί να βοηθήσει στον έγκαιρο εντοπισμό κάποιου περιστατικού και στη σωτηρία μιας ζωής» δήλωσε σχετικά ο κ. Βαλιάνος. «Σ` αυτή την ευθύνη ανταποκριθήκαμε συνολικά ως Δημοτικό Συμβούλιο, συμπολίτευση κα αντιπολίτευση, υπερβαίνοντας φυσικά το γεγονός ότι η ευθύνη για την επάρκεια υλικών των δομών του ΕΣΥ, βαρύνει πρωτίστως την Πολιτεία. Στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού που μας περιβάλλει, δεν περισσεύει κανείς.»