Skip to main content

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου επιβραβεύει την ανακύκλωση με χρήσιμα δώρα

Νέες «Πράσινες Αποστολές» για τους «πράσινους ήρωες» που επιστρέφουν στα θρανία από τον δήμο Ωραιοκάστρου - Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της ανακύκλωσης μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions».

Οι πολίτες μπορούν να λάβουν μέρος στις αποστολές και να συμμετάσχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μία επώνυμη τσάντα πλάτης.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Followgreen επιβραβεύει την επιστροφή στα θρανία με υπέροχα δώρα.

Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους της «Πράσινης Αποστολής», κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Κάθε 10 ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην τρέχουσα «Πράσινη Αποστολή»: Οι «Πράσινοι ήρωες» επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται μέσω του συνδέσμου:

www.followgreen.gr/oraiokastro/Mission/Single/3039

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.