Skip to main content

Ο Dior αποκαλύπτει τη νέα εκπληκτική συλλογή κοσμημάτων του

Η Cara Delevingne εγκαινιάζει την τελευταία προσθήκη στη συλλογή Rose des Vents της Dior Joaillerie με μια νέα καμπάνια και βίντεο.

Επιστρέφοντας για άλλη μια φορά ως το πρόσωπο της Dior Joaillerie, η Cara Delevingne εγκαινιάζει την τελευταία προσθήκη στη συλλογή Rose des Vents με μια νέα καμπάνια και βίντεο.

Σχεδιασμένη από την Creative Director της υψηλής κοσμηματοποιίας του οίκου, Victoire de Castellane, η νέα κολεξιόν διαθέτει την οικεία αισθητική της σειράς Rose des Vents σε νέα σχήματα και στυλ, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού choker.



Μέσα από το φωτογραφικό φακό του Mario Sorrenti, η Cara Delevingne φέρνει την ιδιαίτερη γοητεία της στην εντυπωσιακή καμπάνια. Σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια και πολλά άλλα πολύτιμα υλικά κοσμούν δαχτυλίδια, περιδέραια, σκουλαρίκια και βραχιόλια τα οποία φέρουν σύμβολα αγαπητά στον οίκο Dior, σύμφωνα με το marieclaire.gr.



Η Rose des Vents είναι μια δημοφιλής και επιτυχημένη σειρά που είναι ιδανική για κάθε περίσταση, φέρνοντας ένα στοιχείο διασκέδασης και γοητείας σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Όπως φαίνεται και στη νέα καμπάνια, τα νέα κομμάτια λειτουργούν καλά τόσο με ένα βραδινό φόρεμα όσο και με ένα δερμάτινο τζάκετ ή ένα λευκό Τ-shirt προσθέτοντας κομψότητα και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια σε κάθε outfit.