Skip to main content

Ο Γ. Σαββίδης δίπλα στον 15χρονο που χτύπησαν στον Βόλο γιατί φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ

Η οικογένεια Σαββίδη δώρισε στο ανήλικο αγόρι νέο ποδήλατο και αθλητική ένδυση της ομάδας, ενώ θα βρεθεί και στην Τούμπα με την οικογένειά του

Στο πλευρό του 15χρονου αγοριού που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση στον Βόλο επειδή φορούσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να σταθεί η οικογένεια Σαββίδη και ειδικότερα ο Γιώργος Σαββίδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τού έστειλε δώρο ένα νέο ποδήλατο και ρουχισμό της αγαπημένης του ομάδας, ενώ ο νεαρός και η οικογένειά του θα βρεθούν και στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της ομάδας ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου Βολιώτη και ακόμη δύο ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 16ης Οκτωβρίου στον Βόλο, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον ταυτοποιημένο δράστη, ακινητοποίησαν 15χρονο που φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ και κινούταν με ποδήλατο και του προκάλεσαν χτυπήματα, προξενώντας παράλληλα φθορές στο ποδήλατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά μέσα, ο ταυτοποιημένος δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως απλώς μετέφερε τους φίλους οπαδούς αθηναϊκής ομάδας στα γραφεία του συνδέσμου τους, στο κέντρο του Βόλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες είχαν μεταβεί στον Βόλο για τον αγώνα πόλο ΟΥΚ-Παναθηναϊκός.