Skip to main content

Τα θέματα υποδομών της Θεσσαλονίκης στο γεύμα Καραμανλή

Γεύμα εργασίας του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών με Θεόδωρο Καράογλου, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κωνσταντίνο Ζέρβα και Μαρία Αντωνίου.

Γεύμα με τους τοπικούς άρχοντες της πόλης θα έχει στις 13.30 σε κεντρικό ρεστοράν της Θεσσαλονίκης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μαζί με την ηγεσία του υπουργείου, που από το πρωί βρίσκεται σύσσωμη στην πόλη για επισκέψεις στον ΟΑΣΘ και στους σταθμούς Βενιζέλου και Αγ. Σοφίας του Μετρό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής θα γευματίσει με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Αντικείμενο της κουβέντας που θα γίνει είναι τα θέματα βασικών υποδομών της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 16.00' η ηγεσία του υπουργείου θα συναντηθεί με την ηγεσία του ΤΕΕ/ΤΚΜ και τον πρόεδρο, Πάρι Μπίλλια, που ως επίσημος σύμβουλος του υπουργείου για θέματα υποδομών θα ενημερώσει αναλυτικά για όλο το πλαίσιο των υποδομών στην Κεντρική Μακεδονία, με έμφαση στη Θεσσαλονίκη και τις θέσεις του Επιμελητηρίου.