Skip to main content

Ο κλάδος του κοσμήματος δίνει ραντεβού στο Σαλόνι της «KOSMIMA»

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα τα 200 χρόνια από το 1821.

Ο λαμπερός κόσμος της «KOSMIMA» ανοίγει αύριο τις πύλες του στο περίπτερο 6 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και φέρνει κοντά τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου του κοσμήματος.

Το Σαλόνι της «KOSMIMA» τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα φιλοξενήσει από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου εργαστήρια, εισαγωγείς κοσμημάτων, πολύτιμων/ημιπολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με είδη συσκευασίας διακόσμησης.

Στο πλαίσιο της «KOSMIMA» θα πραγματοποιηθεί και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, τον οποίο διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «1821: Σύγχρονη Ματιά 200 Χρόνια Μετά» και μέσα από αυτό θα αναδειχθούν επετειακά κοσμήματα με έμπνευση από την καθημερινότητα, τους αγώνες και τα σύμβολα της εποχής, σε σύγχρονες όμως μορφές.

Να σημειωθεί ότι το Σαλόνι «KOSMIMA» απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες.