Skip to main content

Ο Κρις Ροκ έσωσε τον Γουίλ Σμιθ από τη σύλληψη μετά το χαστούκι

«Θα πάμε να τον πάρουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πάρουμε τώρα», είπαν οι αστυνομικοί στον Κρις Ροκ μετά την επίθεση του Γουίλ Σμιθ.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την επερχόμενη συνέντευξη του Γουίλ Πάκερ στο Good Morning America, ο παραγωγός των Όσκαρ ισχυρίζεται ότι η αστυνομία είπε στον Ροκ ότι θα απομακρύνει τον Σμιθ από το κοινό και θα τον συλλάβει για βιαιοπραγία.

«Θα πάμε να τον πάρουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πάρουμε τώρα», είπαν οι αστυνομικοί στον Ροκ, θυμάται ο Πάκερ. «Μπορείτε να ασκήσετε κατηγορίες. Μπορούμε να τον συλλάβουμε».

Ο Πάκερ δήλωσε ότι ο Ροκ δεν ήθελε να ακούσει τους αστυνομικούς, αναφέροντας ότι είναι καλά. Τελικά, ο κωμικός αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η αστυνομία είπε σε δήλωση πως «εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί μια αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να ολοκληρώσει μια έκθεση έρευνας».



Ο Σμιθ ωστόσο, στον οποίο απονεμήθηκε το πρώτο του Όσκαρ στην 94η τελετή απονομής, θα αντιμετωπίσει «πειθαρχικές διαδικασίες», όπως αναφέρει η Ακαδημία, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή, αποβολή ή άλλες κυρώσεις.

«Σύμφωνα με τα Πρότυπα Δεοντολογίας της Ακαδημίας, καθώς και με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ο κύριος Σμιθ θα λάβει ειδοποίηση τουλάχιστον 15 ημερών για ψηφοφορία σχετικά με τις παραβιάσεις και τις κυρώσεις του, καθώς και την ευκαιρία να ακουστεί εκ των προτέρων μέσω γραπτής απάντησης», αναφέρθηκε σε δήλωση την Τετάρτη.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό, επιβεβαίωσε στη Sun ότι ο Σμιθ και οι δικηγόροι του, ετοιμάζουν μια επιστολή προς την Ακαδημία, για να υποστηρίξουν την υπόθεσή του, πριν από την επερχόμενη ακρόασή του στις 18 Απριλίου.

«Τα πράγματα κρέμονται από μια κλωστή, αφού η 18η Απριλίου είναι η ημέρα που θα μάθει αν θα έχει ένα Όσκαρ, και πολύ πιθανόν, μια καριέρα. Θα γράψει μια επίσημη επιστολή για να ζητήσει συγγνώμη και ουσιαστικά να παρακαλέσει για συγχώρεση», συμπληρώνει η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος πρωταγωνιστής του «Independence Day» βγήκε εκτός εαυτού, όταν ο κωμικός Κρις Ροκ «κορόιδεψε» το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Το αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη) προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ. Την ώρα που ο παρουσιαστής μιλούσε, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή, του έριξε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Πηγή: protothema.gr