Skip to main content

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να δώσει Πανελλαδικές και να περάσει στη Νομική

Άγνωστο παραμένει αν ήθελε πάντα να σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο ή η επαφή του με τον χώρο έγινε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα μεταφέρθηκε από χθες, 6 Ιουνίου 2022, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την απόρριψη του αιτήματός του να παραμείνει στον Κορυδαλλό, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει τεθεί σε τριήμερη καραντίνα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κελί.

Σύμφωνα με το STAR, βρίσκεται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, λόγω της απειλής που φέρεται να είχε πριν από 8 μήνες, όταν Γεωργιανός απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από τη διεύθυνση να κάνει μεροκάματα στις φυλακές. Το αίτημά του εξετάζεται, καθώς του έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή έξι μηνών, γιατί τον έπιασαν με κινητό στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το δεύτερο αίτημά του αφορά στις σπουδές του. Ο πιλότος θέλει να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις του χρόνου, με σκοπό να μπει στη Νομική Σχολή. Άγνωστο παραμένει αν ήθελε πάντα να σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο ή η επαφή του με τον χώρο έγινε κατά τη διάρκεια της δίκης του, όταν ως κατηγορούμενος, ενδυόμενος τον μανδύα του συνηγόρου, έκανε κανονικά εξέταση των μαρτύρων.