Skip to main content

Ο Παναιτωλικός έσπρωξε στον... γκρεμό τον Πανιώνιο-Πλέον ψάχνει θαύμα

O Ιστορικός βρίσκεται στο χείλος του... υποβιβασμού μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας του Αγρινίου μέσα στη Νέα Σμύρνη με 0-2

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 0-2 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και κέρδισε την παραμονή του στη Super League, ενώ ο Ιστορικός βρίσκεται στο χείλος του... υποβιβασμού.

Οι Αγρινιώτες με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος πήρε μια τεράστια νίκη, αναγκάζοντας ταυτόχρονα τους Νεοσμυρνιώτες στην πρώτη τους ήττα στα πλέι άουτ της Super League στο μάλλον κρισιμότερο ματς της σεζόν. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά εμφανίστηκαν χωρίς νεύρο και πλάνο και η ήττα τους ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Πλέον ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να τερματίσει τελευταίος, ενώ του φτάνει ένας βαθμός την τελευταία αγωνιστική ή να μην κερδίσει η Ξάνθη για να μην μπει ούτε στη ζώνη των μπαράζ (τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνουν). Από την άλλη, ο Πανιώνιος ψάχνει ένα θαύμα καθώς πρέπει να κερδίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο την επόμενη εβδομάδα και την ίδια ώρα να μην κερδίσει η Ξάνθη στη Λάρισα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας (46' Αρτσε), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Οικονομίδης (46' Παπαγεωργίου), Μαξίμοβιτς (83' Γρίβας),Λυμπεράκης (71' Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης.

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο (82' Λουσέρο), Ντίας, Ντουάρτε (82' Αριγίμπι), Ρόσα, Μπαΐροβιτς (64' Τσιγγάρας).