Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ τίμησε διακριθέντα τμήματα-μέλη της οικογένειάς του (φωτο+vid)

Το κοινό της Τούμπας αποθέωσε χθες τον παραολυμπιονίκη Γκρέμη Μωϋσιάδη, το γυναικείο χάντμπολ και το τμήμα ανδρών και εφήβων πάλης.

Μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ που χάρισαν σημαντικές διακρίσεις στον σύλλογο υποδέχθηκε χθες η Τούμπα στο ημίχρονο της αναμέτρησης εναντίον του Πανιωνίου για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Πρώτος στο χορτάρι του γηπέδου μπήκε ο Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης. Ο παραολυμπιονίκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών σε πάγκο «Fazza» στο Ντουμπάι στην κατηγορία των 80 κιλών με επίδοση 189 κιλά. Ο Γκρέμης κάνει σημαντική προσπάθεια για να καταφέρει να συμμετάσχει στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και το PAOK Action να στέκονται στο πλευρό του.

Τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια του χάντμπολ. Οι παίκτριες του «Δικεφάλου» κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδος, το 4ο συνεχόμενο τρόπαιο της ιστορίας τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του νταμπλ.

Τέλος το κοινό των Θεσσαλονικέων αποθέωσε το τμήμα ανδρών και εφήβων πάλης που κατάφερε για τρίτη σερί χρονιά να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα.