Skip to main content

Ο Παπαγεωργίου επανεκκινεί το μητρώο Στελεχών ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης

Η δικαίωση της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει τις πόρτες του κόμματος σε νέα στελέχη είναι στο χέρι μας, είπε ο Γ. Παπαγεωργίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη συνάντηση των μελών του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας της Α' Θεσσαλονίκης που οργάνωσε και επιμελήθηκε ο αρμόδιος συντονιστής, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αίθουσα ήταν κατάμεστη και ο κ. Παπαγεωργίου μετά την αρχική γνωριμία με όλα τα στελέχη που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, παρουσίασε τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Μητρώο Στελεχών τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική ζωή του τόπου, ειδικά μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Μοιράστηκαν ερωτηματολόγια και δόθηκε ο λόγος σε όλα τα στελέχη που επιθυμούσαν να τοποθετηθούν, ενώ, όπως αναφέρεται, ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του Μητρώου.

Οι παρόντες στην συνεδρίαση, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, υποστηρίζουν ότι επιβεβαιώθηκε η ανιδιοτελής επιθυμία όλων, το Μητρώο να προχωρήσει και να έχει τον ρόλο που του αρμόζει, κάνοντας πράξη την ανανέωση.

Ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε στην ομιλία του: «Το Μητρώο αποτελείται αποκλειστικά από αξιολογημένα στελέχη, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και ειδίκευση. Είναι ώρα να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα και να βάλουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας σε δράση! Είναι ώρα να ανατρέψουμε τα κυρίαρχα ιδεολογήματα της Μεταπολίτευσης, που εν πολλοίς ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας».

Έκλεισε, δε, την ομιλία του προτρέποντας τα στελέχη αλλά και τους πολίτες να στηρίξουν και να ενταχθούν στην προσπάθεια του Μητρώου Στελεχων. «Σας ενθαρρύνω όλους να συμμετέχετε ενεργά με ιδέες και προτάσεις. Η δικαίωση της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει τις πόρτες του κόμματος σε νέα στελέχη, είναι στο χέρι μας! Το αν το Μητρώο θα μείνει στην ιστορία ως μια αποτυχημένη απόπειρα ή ως ένα επιτυχημένο παράδειγμα για το πως πρέπει να οργανώνονται και να λειτουργούν τα σύγχρονα κόμματα, θα εξαρτηθεί από εμάς. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη!», είπε.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις των μελών με τον κ. Παπαγεωργίου, δημιουργία υποομάδων ανάλογα με το πεδίο δράσης και ειδικότητας των μελών και ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων.