Skip to main content

Ο συνεταιρισμός «Δήμητρα» απέκτησε ηλεκτρονικό κατάστημα

Παρουσιάστηκε στον Πρίνο Θάσου, η πρωτοβουλία δημιουργίας e-shop από τον συνεταιρισμό «Δήμητρα». Δυνατή η συμμετοχή και άλλων παραγωγών.

Hλεκτρονικό κατάστημα, το www.oliveoil-dimitra.com, δημιούργησε ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Πρίνου Θάσου «Δήμητρα»,  στο πλαίσιο του προγράμματος Παρέμβαση για την Απασχόληση στη Θάσο -Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, με επικεφαλής σύμπραξης φορέων , το Δήμο Θάσου.

Το e shop – μια διαρκής ηλεκτρονική έκθεση, στοχεύει και φιλοδοξεί να γίνει ένα ηλεκτρονικό υπέρ κατάστημα, το οποίο θα προωθεί και θα εμπορεύεται, το σύνολο των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του νησιού, όπως ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, αλλά και προϊόντα μεταποίησης, όπως γλυκά κουταλιού, γαλακτοκομικά, λικέρ, κρασί, καθώς και τα προϊόντα των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων -ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τη φιλοσοφία και τη στόχευση του e- shop του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Πρίνου «Δήμητρα», ανέπτυξε στη διάρκεια ημερίδας, ο πρόεδρός του Σταμάτης Βαής, τονίζοντας ότι στο επόμενο διάστημα θα υλοποιηθεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασιών για την ενίσχυση, τη λειτουργία και την προβολή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, υπογράμμισε τη στοχευμένη πολιτική συνδυασμένης προβολής των δύο πλουτοπαραγωγικών πηγών του νησιού, του τουρισμού και των προϊόντων της πρωτογενούς παραγωγής.