Skip to main content

Ο Θόδωρος Καράογλου τρεις φορές στον Έβρο σε 20 μέρες

Ο υφυπουργός Θόδωρος Καράογλου επιλέγει να περνά το μεγαλύτερο χρόνο του εκτός του Διοικητηρίου, προωθώντας την περιφερειακή ανάπτυξη.

Λίγες ώρες στο Διοικητήριο, περισσότερες εκτός γραφείου για τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος έχει επιλέξει να «οργώσει» τη Μακεδονία και τη Θράκη, με στόχο να προωθήσει το στοίχημα της θητείας του, που όπως λένε και οι συνεργάτες του είναι η περιφερειακή ανάπτυξη.

Ο κ. Καράογλου υλοποιεί ένα κοπιαστικό και ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα περιοδειών το τελευταίο διάστημα, που μάλιστα τον φέρνει τρεις φορές μέσα σε είκοσι μέρες στον Έβρο, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. «Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις», λένε από το περιβάλλον του και προσαρμόζει το πρόγραμμά του.

Χτες ο κ. Καράογλου επισκέφτηκε τους δήμους Βισαλτίας και Ηράκλειας Σερρών, αύριο πηγαίνει σε Φλώρινα και Γρεβενά και την ερχόμενη Τρίτη στο Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμά του την επόμενη Τετάρτη θα περιοδεύσει στην Πέλλα και την Πέμπτη στην Ξάνθη και πάλι για συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς φορείς.

Ο Βόρειος