Skip to main content

ΟΑΣΘ για επίθεση επιβάτη σε οδηγό: Απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα τα φαινόμενα βίας

Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη

Τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, τονίζει η διοίκηση του ΟΑΣΘ χαρακτηρίζοντας «θλιβερό» το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 24 του Οργανισμού, όταν ένας επιβάτης επιτέθηκε στον οδηγό γιατί του είπε να φορέσει τη μάσκα του.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Στα χέρια πιάστηκαν οδηγός λεωφορείου ΟΑΣΘ και επιβάτης για μία μάσκα (vid)

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Οργανισμού, «σε σχέση με το χθεσινό, θλιβερό περιστατικό της επίθεσης επιβάτη σε οδηγό του ΟΑΣΘ, η διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει ότι: τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, όποια κι αν είναι η αφορμή. Ένα παραπάνω όταν ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κάνοντας τη δουλειά του, απηύθυνε μία απλή σύσταση στον επιβάτη, να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε υποχρεούνταν».

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, συνεχίζει η ανακοίνωση, «στηρίζει τους εργαζομένους του και καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους τους οποίους δεν αποφασίζουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, αλλά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας».

«Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.