Skip to main content

ΟΑΣΘ: Κανονικά τα περισσότερα δρομολόγια - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Οι μόνες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιεί ο Οργανισμός είναι στις γραμμές 23, 86 και 87, στις οποίες δεν εκτελούνται όλες οι στάσεις.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στο μεγαλύτερο οδικό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς αντιμετωπίστηκε ο κύριος όγκος των προβλημάτων που προκλήθηκαν νωρίτερα σε χωριά και σε περιοχές του δήμου Νεάπολης - Συκεών και των Μετεώρων λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Οι μόνες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιεί ο Οργανισμός είναι στη γραμμή 23, η οποία δεν προσεγγίζει τον τερματικό σταθμό και συνεπώς δεν διέρχεται από τις δύο τελευταίες στάσεις, με αποτέλεσμα να επιστρέφει από την Επταπυργίου.

Παράλληλα, τα δρομολόγια των γραμμών 86 και 87 δεν διέρχονται από τα χωριά Αδραμέρι του δήμου Λαγκαδά και Περιστερά - Λιβάδι του δήμου Θέρμης, που εντοπίζεται μεγάλος όγκος χιονιού στο οδόστρωμα, απαγόρευση η οποία θα ισχύσει για το υπόλοιπο της ημέρας.

Προβλήματα υπήρξαν στις γραμμές λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια στις Συκιές και στο Φίλυρο, αλλά η κατάσταση έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ κινούνται κανονικά, αλλά στο κέντρο της πόλης παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.