Skip to main content

«Όχι» των ειδικών σε άνοιγμα Mall, κέντρων αισθητικής και «ελεύθερο» λιανεμπόριο

Οι ειδικοί φέρονται να επιμένουν στο να εξακολουθήσουν οι αγορές να γίνονται με click away και click in shop και με αποστολή sms στο 13032

Αρνητική φαίνεται πως είναι η Επιτροπή των Ειδικών, η οποία συνεδριάζει αναφορικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα, σε ένα ενδεχόμενο άνοιγμα εμπορικών κέντρων (Mall) αλλά και των κέντρων αισθητικής από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής παρουσιάζονται επιφυλακτικά και «παγώνουν» προς στιγμήν τις εισηγήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης προκειμένου να δουν πώς θα κινηθεί η πανδημία του κορωνοιού στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά το λιανεμπόριο, οι ειδικοί φέρονται να επιμένουν στο να εξακολουθήσουν οι αγορές να γίνονται με click away και click in shop και με αποστολή sms στο 13032, με τα ραντεβού να έχουν διάρκεια έως 3 ώρες. Αναμένεται, βέβαια, με αγωνία αν, αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, οι ειδικοί θα αποφασίσουν άνοιγμα και του click in shop ή εάν η αγορά της πόλης θα συνεχίζει να... φυτοζωεί μόνον με το click away.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή δεν αναμένεται να συζητηθεί σήμερα το αίτημα για άνοιγμα των φροντιστηρίων αλλά και η πρόταση της Εκκλησίας από την Κυριακή των Βαΐων και τη Μεγάλη Εβδομάδα να αυξηθεί ο αριθμός των πιστών εντός των ναών.