Skip to main content

Όχημα 4χ4 παραχώρησε στην Πυροσβεστική Κουφαλίων ο δήμος Χαλκηδόνας

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνας συνεχάρη τα στελέχη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων για το έργο τους και δεσμεύθηκε για συνεχή υποστήριξή τους.

Ένα όχημα 4Χ4 παραχώρησε ο δήμος Χαλκηδόνας στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Κουφαλίων με στόχο την ενίσχυσή του και την κάλυψη των αναγκών του, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από τον δήμαρχο κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον επικεφαλής του Σταθμού Πυρονόμο Σταύρο Κούλη, παρουσία του Διοικητή Ν. Πέλλας, Πυράρχου Ζώη Γιώτη και του Διοικητή της Π.Υ. Γιαννιτσών Αντιπυράρχου Γκίκα Καμπουρίδη.



Ο κ. Αναγνωστόπουλος συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής για το έργο που επιτελούν, εξήρε ιδιαιτέρως την προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών και δεσμεύθηκε για τη συνεχή υποστήριξη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά ζητήματα και για ενέργειες που θα γίνουν από κοινού, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του δήμου Χαλκηδόνος, σε θέματα που άπτονται της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.