Skip to main content

Οδηγία Κονταδάκη για αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον ιό στις εκδηλώσεις της ΝΔ

Ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος ζητά από τις κομματικές οργανώσεις να τηρούν ό,τι προβλέπεται από τις ΚΥΑ για τον περιορισμό διασποράς του ιού.

Οδηγία σε όλες τις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη χώρα ώστε σε οποιαδήποτε εκδήλωση κι αν πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα να τηρείται αυστηρά ό,τι προβλέπεται από τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού, έστειλε ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης.

Επειδή οι κομματικές οργανώσεις ετοιμάζουν σειρά εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα, μέριμνα του κομματικού μηχανισμού είναι να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, στη λογική ότι ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ. Η τήρηση των μέτρων είναι αυτονόητη, πλην όμως επειδή σε δημόσιες εκδηλώσεις πολλές φορές τα πράγματα μπορεί να... ξεφύγουν, η οδηγία έχει τη δική της αξία.

Έτσι οι κομματικές οργανώσεις εναρμονίζονται πλήρως στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις λόγω της πανδημίας, ώστε να μην τεθεί επ' ουδενί σε κίνδυνο ο κόσμος που συμμετέχει, ενώ θα αποφευχθούν οι εσωτερικοί χώροι και περνά κι ένα μήνυμα υπέρ του πλήρους εμβολιασμού των συμμετεχόντων.

Ειδικά για τις οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, που παραδοσιακά πραγματοποιούν κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις και events στην περίοδο πριν και κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η συγκεκριμένη οδηγία λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη και οι πρόεδροι των κομματικών οργανώσεων έχουν ήδη αναλύσει τα μέτρα προφύλαξης, καλώντας τα μέλη της ΝΔ να τα τηρούν χωρίς παρεκκλίσεις.