Skip to main content

Οδηγός ΟΑΣΘ φαίνεται να επιτίθεται σε άνδρα υποστηρίζοντας ότι τον έβρισε (vid)

Το περιστατικό που καταγράφηκε από επιβάτη φαίνεται να δείχνει έναν οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη να επιτίθεται σε ηλικιωμένο άνδρα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που φέρεται να δείχνει οδηγό του ΟΑΣΘ να επιτίθεται σε ηλικιωμένο επειδή, όπως εμφανίζεται να ισχυρίζεται ο οδηγός, του έβρισε τη μητέρα στα ρώσικα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» στο Facebook, οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ανδρών ξεκινούν όταν ο ηλικιωμένος διαμαρτύρεται πως ο οδηγός δεν σταμάτησε σε μία στάση κι αφού ακολουθεί μία λεκτική αντιπαράθεση, ο οδηγός κατεβαίνει και πηγαίνει στην πόρτα όπου στεκόταν ο ηλικιωμένος.

Αφού του απευθύνεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, διακρίνεται στο βίντεο να τον σπρώχνει με το χέρι και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος φαίνεται να μην είναι καλά. Εκείνη τη στιγμή, ο ηλικιωμένος προσπαθεί να κατέβει από το λεωφορείο με τον οδηγό να μην τον αφήνει και να τον πιέζει να μείνει μέσα μέχρι «να γίνει καλά». «Μπες να σε δουν οι άνθρωποι ότι είσαι καλά. Δεν κατεβαίνεις, δεν θα σε πληρώνω και για καινούργιο» ακούγεται να λέει ο οδηγός.

Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο οδηγός αντιλαμβάνεται πως ένας επιβάτης βιντεοσκοπεί το περιστατικό και του λέει: «Βίντεο τραβάς; Τώρα θα σου πω και σένα».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στην ομάδα του Facebook «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη»: