Skip to main content

ΟΕΕ: Διαδικτυακό σεμινάριο για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 22 Απριλίου στις 15:00. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο υπουργός Οικονομικών και ο πρόεδρος του ΟΕΕ

Διαδικτυακό σεμινάριο για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, από τις 15:00 έως τις 17:00.

Το σεμινάριο έχει τίτλο «Συνεισφορά Δημοσίου για την Αποπληρωμή Επιχειρηματικών Δανείων για Δανειολήπτες, που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς οικονομικές συνέπειες του κορωνοιού Covid-19».

Οι εισηγητές του σεμιναρίου είναι από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών (ΕΓΔΙΧ).

Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν ο Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας, η Θεώνη Αλαμπάση, Προϊσταμένη Νομικής Υποστήριξης και ο Χαράλαμπος Κώστογλου, Προϊστάμενος Οικονομικής Υποστήριξης και Συμβουλών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο πρόεδρος ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube και τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook.