Skip to main content

Όλα ανοιχτά με Δημήτρη Καραμανλή για τον δήμο Κασσάνδρας

Δύο νέες δημοτικές παρατάξεις στον δήμο Κασσάνδρας, ερωτηματικό η στάση του νυν δημάρχου Βασίλη Κυρίτση. Σενάρια για Δημήτρη Καραμανλή.

Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου τόσο φουντώνουν και τα σενάρια, σε όλη τη χώρα, για συμμαχίες και συνδυασμούς μέσα από τις ζυμώσεις που προηγούνται της κάλπης.

Αντίστοιχη κινητικότητα έχει εκδηλωθεί και στον δήμο Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, όπου, ήδη, έχουν δημιουργηθεί ή προαναγγελθεί δύο νέες δημοτικές παρατάξεις, από τον Κώστα Παπαγιάννη και την Αναστασία Χαλκιά, την ώρα που ο νυν δήμαρχος Βασίλης Κυρίτσης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογη που φέρει τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καραμανλή να έχει συμφωνήσει να είναι υποψήφιος είτε με τη μία είτε με την έτερη καινούργια δημοτική παράταξη. Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr από το περιβάλλον του κ. Καραμανλή διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε συμφωνία, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και την περίπτωση να ηγηθεί ο ίδιος μιας νέας δημοτικής παράταξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Κυρίτση, αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί, δηλώνοντας έτσι την αντίθεσή στον τρόπο λειτουργίας του δήμου από τον δήμαρχο. Ο κ. Καραμανλής είχε λάβει νωρίτερα αποστάσεις από τη διοίκηση του δήμου αλλά η σταγόνα που είχε ξεχειλίσει το ποτήρι ήταν οι παρατεταμένες διακοπές νερού που ταλαιπώρησαν το καλοκαίρι του 2017 κατοίκους και παραθεριστές.