Skip to main content

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φάρμακο και την υγεία είναι στο e-farmako.gr

Καθημερινή, έγκυρη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στον τομέα φαρμάκου, της φαρμακοβιομηχανίας, της έρευνας και των επενδύσεων στον τομέα της υγείας.

Σε ένα διαφορετικό «μικροσκόπιο» μπαίνει η ειδησεογραφία με κυρίαρχα θέματα την υγεία και το φάρμακο με την είσοδο στο διαδίκτυο της νέας ιστοσελίδας e-farmako.gr η οποία αποτελεί και τη νέα πρόταση της Voria.gr

Με κύριο γνώμονα την ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στον τομέα του φαρμάκου, της φαρμακοβιομηχανίας, της υγείας, της έρευνας, των επενδύσεων -εντός κι εκτός συνόρων- το e-farmako.gr με την υποστήριξη και σύμπραξη της Voria.gr φέρνει νέα δεδομένα στον χώρο της καθημερινής ενημέρωσης.

Φυσικά, η πολύτιμη εμπειρία της Voria.gr στον ηλεκτρονικό Τύπο μετά από 12 χρόνια αδιάλειπτης, έγκυρης, έγκαιρης, αντικειμενικής, σφαιρικής αποτύπωσης της ειδησεογραφίας, είναι οδηγός στο νέο εγχείρημα.

Με έμπειρους δημοσιογράφους, συντάκτες, ρεπόρτερ στον τόπο των γεγονότων, με έρευνες, με αρθρογράφους και με όλο το απαραίτητο στελεχιακό δυναμικό η Voria.gr προχωρά με σχέδιο και όραμα το νέο της project στον ευρύτερο χώρο της υγείας.

Το e-farmako.gr σε συνεργασία με τη Voria.gr σας ενημερώνει με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα ειδικών επιστημόνων αλλά και με τη φιλοξενία ειδικών θεμάτων και αφιερωμάτων δημιουργώντας ένα νέο ειδησεογραφικό περισκόπιο στον τομέα αυτόν.

Στην εποχή που η πανδημική κρίση χτυπά ολόκληρο τον πλανήτη, το e-farmako.gr θα επιχειρεί καθημερινά να μεταδίδει όλα τα νέα δεδομένα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Εν κατακλείδι, αξίζει να επισημανθεί πως η ανάδειξη θεμάτων που άπτονται των ερευνών σε άλλους τομείς της φαρμακευτικής, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με προϊόντα και υπηρεσίες για μια υγιεινή ζωή, η αλματώδης τεχνολογική ανάπτυξη της φαρμακοβιομηχανίας, τα επενδυτικά σχέδια, τα οικονομικά μοντέλα αλλά και «μικρότερες» χρήσιμες πληροφορίες θα αποτελούν τα βασικά αντικείμενα που θα απασχολούν τη συντακτική ομάδα του e-farmako.gr σε εναρμόνιση με τη Voria.gr και την αρωγή των ειδικών κάθε φορά.