Skip to main content

Όλες οι χορηγίες των εταιρειών - μελών του ΣΒΕ κατά του κορωνοϊού

Δείτε αναλυτικά τις δωρεές των μελών του Συνδέσμου και τις δωρεές εταιρειών μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Σε σημαντικές χορηγίες, χρηματικές και υλικές, προχώρησαν οι επιχειρήσεις - μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος - ΣΒΕ προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και σε ευπαθείς ομάδες, συνεισφέροντας στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων – μελών μας, στην πρόσκληση της πολιτείας και του ΣΒΕ, για έμπρακτη στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας και των ευπαθών ομάδων, είναι μεγάλη, αλλά, κυρίως, συγκινητική», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αθανάσιος Σαββάκης, και προσθέτει:

«Οι βιομηχανίες που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο που ακολουθεί – και ο οποίος μεγαλώνει καθημερινά – αθόρυβα, χωρίς δεύτερη σκέψη, στήριξαν το τοπικό σύστημα υγείας στην περιοχή που είναι εγκατεστημένες καθώς και ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι αποτελούν ουσιαστικούς παράγοντες κοινωνικής συνοχής.

» Η συνεισφορά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, στην κινητοποίηση και οργάνωση της χορηγικής προσπάθειας, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας.

» Με γενναιοδωρία και ταχύτητα, με σεμνότητα και αίσθημα αλληλεγγύης, σε περιβάλλον δραματικού περιορισμού της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, οι επιχειρήσεις αυτές απέδειξαν ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι πάντα «εδώ», για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

» Σ’ αυτές τις βιομηχανίες, αλλά, και σε όσες επιχειρήσεις συνεισφέρουν έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τους οφείλουμε την ευγνωμοσύνη, όλων μας.

Δείτε αναλυτικά τις δωρεές των μελών του Συνδέσμου ΕΔΩ και παρακάτω τις δωρεές εταιρειών μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής:

Δείτε