Skip to main content

Όλη την εβδομάδα δωρεάν rapid test στον Δ. Αμπελοκήπων Μενεμένης

Θα πραγματοποιηθούν όλη την εβδομάδα δωρεάν rapid test σε πεζούς από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test σε πεζούς από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ):

Την Δευτέρα 14/6 από τις 09:30 έως 14:30 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου στη Μενεμένη (πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής).

Την Τρίτη 15/6 από τις 09:30 έως 14:30 στο ισόγειο του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου Αμπελοκήπων (Μεγ. Αλεξάνδρου 24).

Την Τετάρτη 16/6 από τις 09:30 έως 14:30 στο Πολύκεντρο (ΚΑΠΗ) Δενδροποτάμου.

Την Πέμπτη 17/6 και Παρασκευή 18/6 από τις 9.30 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test (drive through) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το δελτίο ταυτότητάς τους και να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.