Skip to main content

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Φορτούνης για τη ρεβάνς με Άρσεναλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει η ομάδα του να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανατροπής του 0-1, για αυτό θα στηριχθεί σε όσους είναι μόνο 100% έτοιμοι

Εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (27/2, 22:00) έμεινε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος εμφάνισε μια ευαισθησία στην αριστερή ποδοκνημική και ο Πέδρο Μαρτίνς τον απέκλεισε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει η ομάδα του να εξαντλήσει στο «Εμιρέιτς» κάθε πιθανότητα ανατροπής του 0-1, γι΄ αυτό θα στηριχθεί μόνο σε όσους είναι 100% έτοιμοι.

Εκτός του Φορτούνη, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον τραυματία Σουντανί και στον Ρούμπεν Σεμέδο, που συμπλήρωσε κάρτες στον πρώτο αγώνα. Ως εκ τούτου, αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή τους νεαρούς Μπουλάρι, Ξενιτίδη και Καραργύρη, που θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.