Skip to main content

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο ΣΕΒΙΠΕΘ - Οι υποψήφιοι και το τελικό αποτέλεσμα

Τα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ εξέλεξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου στις σημερινές εκλογές - Τα ονόματα των υποψηφίων και οι ψήφοι

Τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΕΘ εξέλεξαν στις σημερινές εκλογές οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα, είναι μια μέρα σημαντική, είναι η μέρα που ξεκίνησε με τις εκλογές του συνδέσμου και θα σημαδέψει τη νέα εποχή για τη ΒΙΠΕ η οποία θα έχει πλέον θεσμική και ουσιαστική εκπροσώπηση μέσα από το διοικητικό συμβούλιο που θα αναδειχθεί», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα μέλη και οι ψήφοι:

Πολυζωίδης Αναστάσιος: 75
Μωραϊτίδης Κωνσταντίνος: 65
Σαράντου Ευστράτιος: 46
Ακριτίδης Παύλος: 31
Μαραντίνη Μαρία: 30
Κεχαγιάς Βασίλης: 27
Τανταλίδης Πρόδρομος: 24
Τσανακτσίδης Θεόδωρος: 23
Γκότσικας Φώτης: 19
Χαλιαμπάλιας Σάββας: 13
Δημητριάδης Σταμάτης: 9

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση «μία νέα σελίδα άνοιξε για την ΒΙΠΕ με τις σημερινές εκλογές. Η μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της Ελλάδας οργανώνεται, εκπροσωπείται, δυναμώνει τη φωνή της μέσα από όλα τα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ».

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες με την πανδημία να δυσχεραίνει κάθε προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, προσθέτει ο ΣΕΒΙΠΕΘ «η συμμετοχή των εγκατεστημένων επιχειρήσεων ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα προκάλεσε το ενδιαφέρον και ακόμα περισσότερων επιχειρηματιών να συμμετάσχουν από εδώ και πέρα στη προσπάθεια μας. Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί, ενωμένοι για να διεκδικήσουμε, να επιλύσουμε και εντέλει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα όλοι εμείς οι επιχειρηματίες, να δημιουργήσουμε!».

Καταληκτικά ο σύνδεσμος προσθέτει ότι «το μέλλον θα έχει χρώμα φωτεινότερο και ήδη μετά από μια οδυνηρή συγκυρία, αυτή της πανδημίας, βγαίνουμε δυνατότεροι στην επόμενη ημέρα».