Skip to main content

Sportexpο-Βασιλειάδης:Η Θεσσαλονίκη αθλητικό κέντρο των Βαλκανίων(vid)

Θέλουμε να γίνει η εκκίνηση για μια νέα σελίδα στα Βαλκάνια, με τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο των εξελίξεων, δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Με την παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 4ης Διεθνούς Εκθέσεως Αθλητισμού Sportexpo στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ.

Η τελετή άρχισε με χορούς από τον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ «Φίλιππος» και νεαρό χορευτή να συγκλονίζει το κοινό με ζεϊμπέκικο και τον χορευτικό σύλλογο Θεσσαλονίκης «Η Ηπειρος» να ακολουθεί ξεσηκώνοντας το κοινό με Ζορμπά.

Ο Γιώργος Βασιλειαδης δήλωσε συγκινημένος για τη διεξαγωγή της έκθεσης τονίζοντας πως στόχος είναι αυτή να γίνει επίκεντρο στην αθλητική ζωή των Βαλκανίων.

«Στόχος μας είναι η Sportexpo να μην είναι μία απλή έκθεση αλλά να μπει στο επίκεντρο της αθλητικής ζωής των Βαλκανίων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειαδης και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να γίνει η εκκίνηση για μια νέα σελίδα στα Βαλκάνια, με τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο των εξελίξεων. Γυρίζουμε σελίδα μετά από δύο χρόνια προβλημάτων και ατενίζουμε καλύτερα το μέλλον με τους γείτονες μας», τόνισε

Τέλος ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε την επιθυμία του ώστε η έκθεση να γίνεται καλύτερη χρόνο με τον χρόνο.