Skip to main content

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Κολεγίου Δελασάλ

Απόφοιτοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό αλλά και φίλοι του Κολεγίου έδωσαν το δυναμικό παρών στην αιμοδοσία του Δελαδάλ.

Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «Δελασάλ», με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια, η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Κολεγίου, με τη συνδρομή της κινητής μονάδας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

Όπως ανακοινώθηκε, απόφοιτοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό αλλά και φίλοι του Κολεγίου έδωσαν το δυναμικό "παρών", ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και, με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη, χάρισαν το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου - Δημοτικού, Γυμνασίου - Λυκείου, καθώς και του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «Δελασάλ».

«Τελικά, καταφέραμε να κάνουμε το ωραιότερο δώρο στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μας σχολείο, που φέτος γιορτάζουν τα 20 χρόνια λειτουργίας τους, χαρίζοντας πολλές φιάλες αίμα στους συνανθρώπους μας», καταλήγει η ανακοίνωση.