Skip to main content

Κοινό μέτωπο ΕΛΑΣ, ΑΠΘ και δήμου ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών

Αναλύθηκαν οι πτυχές των εν λόγω προβλημάτων που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου, αλλά και την καθημερινή ζωή των πολιτών

Χωρίς δηλώσεις απο τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα ολοκληρώθηκε η κοινή σύσκεψη με την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διευθυνης Θεσσαλονίκης για το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στο χώρο του πανεπιστημίου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Περικλής Μήτκας συνοδευόμενος απο τον αντιπρύτανη Θεόδωρο Λαόπουλο παρέμειναν για μισή ώρα περίπου στο γραφείο του αστυνομικού επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Ανδρέα Αποστολοπούλου, ενώ το παρών απο πλευράς αστυνομίας έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Φώτης Δομζαρίδης και ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Νίκος Ζησιμόπουλος.

Σε κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν ΑΠΘ και δήμοε Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι αναλύθηκαν οι πτυχές των εν λόγω προβλημάτων που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου, αλλά και την καθημερινή ζωή των πολιτών σε μια κεντρική περιοχή της πόλης.

«Διαπιστώθηκε η βούληση όλων των φορέων για καλύτερο συντονισμό και εντατικοποίηση των ενεργειών, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.