Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παιδιά του παιδικού χωριού SOS μπήκαν σε Porsche στην Αριστοτέλους

Το κονβόι με συνοδηγούς τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου διέσχισε τη Θεσσαλονίκη και τα αυτοκίνητα πάρκαραν μέσα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Porsche Club Greece, η μεγάλη δράση «Βόλτα Με Αγάπη» για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, όπως ανακοινώνει η εταιρεία.

Σαράντα αυτοκίνητα Porsche από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Τα 45 παιδιά του Χωριού διάλεξαν το καθένα το αυτοκίνητο που ονειρευόταν, για να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Το κονβόι με συνοδηγούς τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου διέσχισε τη Θεσσαλονίκη και τα αυτοκίνητα πάρκαραν μέσα στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου μικροί και μεγάλοι τα απόλαυσαν, φωτογραφήθηκαν, ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει για αυτούς οι Πρόσκοποι Θεσσαλονίκης.

Η «Βόλτα Με Αγάπη» συνεχίστηκε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου ο υφυπουργός Σταύρος Καλαφάτης, υποδέχθηκε τα παιδιά σε μια ζεστή φιλική τελετή με ξενάγηση. Η όμορφη και αξέχαστη για τα παιδιά «Βόλτα Με Αγάπη», ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των παιδιών στο Πλαγιάρι με την Porsche της αρεσκείας τους, με υπέροχες εντυπώσεις, χαμόγελα και δώρα.