Skip to main content

Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα Μάλγαρα - Ομαλή από Χαλκιδική

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων - Κατά διαστήματα σηκώνονται οι μπάρες όταν καταγράφεται πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τις ημέρες διακοπών τους μετά τον εορτασμό του Πάσχα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνηση σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά διαστήματα πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων, όπου κάποιες φορές οι αρμόδιοι σήκωσαν τις μπάρες στα ταμεία προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Μέχρι στιγμής ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Μουδανίων καθώς και στην Εγνατία Οδού. Αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια της Ασπροβάλτας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, 131.000 οχήματα έφυγαν από την πόλη από το σύνολο των οδικών δικτύων του νομού Θεσσαλονίκης (Μάγλαρα, Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, Εγνατία Οδό, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών, Θεσσαλονίκης - Μουδανιών και Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου). Ωστόσο, το ίδιο χρονικό διάστημα κατευθύνθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη 109.000 οχήματα.

Διαβάστε: Έξοδος του Πάσχα: 131.000 οχήματα έφυγαν μέσα σε 4 μέρες από τη Θεσσαλονίκη

Σήμερα έως τις 22.00 ισχύουν περιορισμοί στην κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Ν. Μουδανιών - Θεσ/νίκης (από τον κόμβο Ν. Μουδανιών μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης), στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Καβάλας – Θεσ/νίκης (από τη Χ/Θ 97+550) μέχρι το 11ο χλμ. (Χ/Θ 11+340) αυτής, καθώς και στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου (Ε.Ο. 16), από τα όρια της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (κόμβος Αγίας Αναστασίας) έως την αερογέφυρα Θέρμης.