Skip to main content

ΟΠΑΠ: Αθλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω του Trick Shot Challenge

Κάν' το όπως οι αθλητές της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» - Ένα challenge με αθλητικά τρικ για ευχάριστη παραμονή τώρα που μένουμε στο σπίτι.

Μπορεί να βρίσκονται μακριά από τα γήπεδα, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να ξεδιπλώσουν το αθλητικό τους ταλέντο και να μας δείξουν τα τρικ που μπορούν να κάνουν όσο μένουν σπίτι. Αυτή ακριβώς είναι και η πρόσκληση που θέτει σε γνωστούς αθλητές το Trick Shot Challenge,  το οποίο μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσα από τα social media του ΟΠΑΠ.

Στην πρόκληση έχουν πει ήδη «ναι» οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, Αντρέ Σιμόες και Βίκτωρ Κλωναρίδης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Μπουζούκης, ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Νίκος Παππάς και ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παναγιώτης Πελεκούδας, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους.

Οι αθλητές, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από αυτό το challenge της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», στέλνουν σε όλους μήνυμα αισιοδοξίας και μας δείχνουν ότι η παραμονή μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει ευχάριστη.

Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποδεχθεί την πρόκληση; Μείνετε συντονισμένοι στο Instagram και το Facebook του ΟΠΑΠ για να το ανακαλύψετε.

Δείτε πώς τα πήγαν όσοι πήραν ήδη μέρος στο Trick Shot Challenge: