Skip to main content

Open Photo Exhibition από σήμερα στο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos, υποστηρίζοντας το OPEN HOUSE Thessaloniki 2019, φιλοξενεί την OPEN PHOTO Exhibition, από σήμερα έως τις 24 Νοεμβρίου

Δυναμικά ξεκινά το OPEN HOUSE Thessaloniki την 8η διοργάνωση του με μια επετειακή έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Το Mediterranean Cosmos, υποστηρίζοντας το OPEN HOUSE Thessaloniki 2019, φιλοξενεί την OPEN PHOTO Exhibition, που σας καλεί να ταξιδέψετε στον κόσμο του OHT μέσα από την ματιά των επισκεπτών. «Αντανακλάσεις, υλικά, ανοιχτές πόρτες, παράθυρα στην πόλη, η σημασία του φυσικού φωτισμού στο κτήρια γίνονται εικόνες, που κατακλύζουν την κόκκινη πλατεία του Mediterranean Cosmos», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση, ανοίγοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΟΗΤ 2019, ανοίγει την... όρεξη για έναν ακόμα διήμερο μαραθώνιο αρχιτεκτονικών ξεναγήσεων στους κρυμμένους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της Θεσσαλονίκης, που έρχεται στις 23 & 24 Νοεμβρίου. Συμμετέχουν φωτογραφίες που ξεχώρισαν στους διαγωνισμούς OPEN PHOTO, οι οποίοι συνόδευσαν τις εκδηλώσεις OPEN HOUSE Thessaloniki από το 2013 έως το 2018.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα λειτουργεί ένα info point, ώστε το κοινό να μπορεί να ενημερωθεί για τον θεσμό του OPEN HOUSE Thessaloniki και το φετινό πρόγραμμα. 

Η έκθεση θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στην κόκκινη πλατεία του Mediterranean Cosmos (Επίπεδο 0, Village Cinemas), την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον σχεδιασμό της οποίας ανέλαβαν οι Post-Spectacular Office και τις εκτυπώσεις η εταιρεία Cworks.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Πληροφορίες: http://www.openhousethessaloniki.gr/event/open-photo-exhibition/