Skip to main content

Με Κούδα στο πλευρό του ο Ορφανός: Θεσσαλονίκη αντάξια των πολιτών της

Είναι φανερό ότι η πορεία που θέλουμε να φτιάξουμε είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος

Με τον «Μεγαλέξανδρο» του ποδοσφαίρου, Γιώργο Κούδα και πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του στο πλευρό του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Ο κ. Ορφανός καταχειροκροτήθηκε από τον συνδυασμό του κατά την άφιξή του, ενώ την ώρα που βγήκε από το παραβάν είπε αστειευόμενος: «Είναι δύσκολο να αποφασίσεις, είναι πολλά τα ψηφοδέλτια».

Εξερχόμενος του 19ου Γυμνασίου-Λυκείου ο κ. Ορφανός χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «γιορτή της Δημοκρατίας» ενώ τόνισε πως είναι η «πιο συναρπαστική» προεκλογική περίοδος που έχει κάνει.

«Σε κάθε κάλπη ψηφίζουμε αυτό που επιδιώκουμε στρατηγικά, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μεταφέρει την Ευρώπη στο αύριο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας μακριά από κόμματα και χρώματα και τη διέξοδο την οποία διεκδικούμε». Και πρόσθεσε: «Έχω πολύ θετικά συναισθήματα από αυτή την προεκλογική περίοδο. Έγινε ένας διάλογος αντάξιος της Θεσσαλονίκης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχάρη τους συνυποψηφίους του «για την κοινή πορεία που είχαμε στη συζήτηση της πόλης γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον. Από την άλλη πλευρά για μένα ήταν η πιο συναρπαστική προεκλογική περίοδος που έχω κάνει. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τον τρόπο με τον οποίο με υπεδέχθησαν. Είναι φανερό ότι η πορεία που θέλουμε να φτιάξουμε είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της», είπε καταλήγοντας.