Skip to main content

Απογοητευμένη η Γεωργία Μπίκα - «Τα χρήματα δεν μπορούν να καλύψουν την αλήθεια μου»

Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη εξέφρασε την απογοήτευσή της για την πρόταση του εισαγγελέα που έκρινε ότι η καταγγελία περί βιασμού της ήταν ψευδής

Με μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε συγκεκριμένα άτομα για ομαδικό βιασμό μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη λύπη της για την πρόταση του εισαγγελέα που έκρινε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής, προτείνοντας κατά συνέπεια να μπει στο αρχείο.

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια "βρωμιά" της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα...», ανέφερε σε μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι' αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!», συνέχισε στην ανάρτηση της.