Skip to main content

Οργή στην ΚΑΕ Άρης με Βασιλειάδη για το θέμα του Αλεξανδρείου

Οι ιθύνοντες του «Αυτοκράτορα» θεωρούν ότι η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του υφυπουργείου δεν δικαιολογείται ζητώντας την παραχώρηση του γηπέδου.

Έντονος είναι ο εκνευρισμός στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης καθώς σύμφωνα με διαρροές, το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει πίσω στις συζητήσεις για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου, τη στιγμή μάλιστα που φάνηκε ότι θα υπάρχει συμφωνία ανάμεσα από τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «SDNA», η παραχώρηση του κλειστού είναι ένα θέμα που απασχολεί χρόνια τον «Αυτοκράτορα» και φάνηκε ότι θα οδηγούνταν προς την τελική επίλυση του και οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» θεωρούν ότι η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του υφυπουργείου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καλώντας τον Γιώργο Βασιλειάδη να επιστρέψει στην αρχική του θέση για το γήπεδο και να το παραχωρήσει στον Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι στις Φεβρουαρίου είχε γίνει η συνάντηση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου και του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη, κ. Ψηφίδη και τους κ.κ. Γρόλλιο και Αλεξανδρίδη και σύμφωνα με το τότε δελτίο τύπου οι συζητήσεις έμπαιναν στην τελική ευθεία για την συμφωνία της παραχώρησης του Αλεξανδρείου.  

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε το δελτίο Τύπου της συνάντησης:

«Στη συνάντηση αυτή από πλευράς Πολιτείας το «παρών» έδωσαν η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (η συζήτηση έγινε στο γραφείο του), αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Από πλευράς κίτρινων, το «παρών» ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος, ενώ θέμα της συνάντησης ήταν η μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη.

Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα».