Skip to main content

Οριακή μάχη για Ανδρουλάκη – Παπανδρέου - Αποδόσεις για ζευγάρι β’ γύρου

Οριακό φαβορί ο Ανδρουλάκης στις αποδόσεις του betshop.gr - Από κοντά Παπανδρέου, για την έκπληξη Λοβέρδος, Χρηστίδης, Γερουλάνος, Καστανίδης

Σε ρυθμούς ΚΙΝΑΛ κινούνται τις τελευταίες μέρες οι στοιχηματικές σελίδες, προσφέροντας αποδόσεις για τον μεγάλο νικητή της προεδρίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου έχουν… σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες εκλογής.

Οριακό φαβορί παρουσιάζεται ο κ. Ανδρουλάκης με την απόδοση της νίκης του- έως αυτή την ώρα – να εντοπίζεται αρκετά υψηλότερη στο betshop.gr, έχοντας πολύ κοντά του τον κ. Παπανδρέου που επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Αντίθετα, οι τιμές των έως τώρα υποψήφιων αρχίζουν σταδιακά να… ξεφεύγουν, αφού τα odds για τη νίκη τους αποτελούν ίσως απόδειξη του δύσκολου έργου που καλούνται να ξεπεράσουν για την έκπληξη. Ο λόγος για τους κ.κ. Λοβέρδο, Χρηστίδη, Γερουλάνο και Καστανίδη.

Παράλληλα στο betshop.gr προχώρησαν περισσότερο το… σίριαλ, προσφέροντας νέες αγορές για το πιθανότερο ζευγάρι που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον β’ και τελικό γύρο για την εξασφάλιση της προεδρίας.

Το εύρος των αποδόσεων, αλλά και η επιλογή για τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και το ζευγάρι του β’ γύρου βρίσκεται στο Στοίχημα και την κατηγορία «Πολιτικά» στην Ελλάδα.