Skip to main content

Επίσημο - Παρελάσεις: Κανονικά οι μαθητικές, μόνο στρατιωτικά τμήματα στη Θεσσαλονίκη

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε επίσημα ότι οι μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν με μέγιστη διάρκεια τα 60 λεπτά.

Οι μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν μόνο στρατιωτικά τμήματα.

Να σημειωθεί ότι όλες οι παρελάσεις θα διαρκέσουν αυστηρά έως 60 λεπτά.

Στον δήμο Θεσσαλονίκη η μαθητική παρέλαση θα γίνει την 27η Οκτωβρίου στην Τσιμισκή, ενώ στους υπόλοιπους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι μαθητικές παρελάσεις θα διεξαχθούν στις 28 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Διάρκεια μέχρι 60 λεπτά

«Οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια  60 λεπτών», αναφέρει το ΥΠΕΣ και προσθέτει:  «Λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.