Skip to main content

Οριστικό: Αναβάλλεται για τις 20-23 Οκτωβρίου του 2022 η έκθεση Agrotica

Η έκθεση ενώ ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022, αναβάλλεται για 20-23 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Την αναβολή της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica -η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022- για τις 20-23 Οκτωβρίου του ίδιου έτους αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, όπως είχε αποκαλύψει σε ρεπορτάζ της η Voria.gr.

Διαβάστε σχετικά Επιβεβαίωση Voria: Αναβάλλεται για τις 20-23 Οκτωβρίου η Agrotica του Ιανουαρίου

Όπως επισημαίνεται, η έκθεση σεβόμενη τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 προχωράει σε αυτήν την αναβολή.

Η έκθεση σημειώνει πως πάνω και από την Agrotica, που είναι η μεγαλύτερη κλαδική της διοργάνωση, η ΔΕΘ-Helexpo θέτει τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της, που είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντες για την επιτυχία κάθε έκθεσης.

Μετά από στενή συνεργασία με τους φορείς του κλάδου που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έκρινε πως η μεταφορά της έκθεσης θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των εκθετών και των επισκεπτών της.

Η ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη διαχρονική επιτυχία της Agrotica, μιας διοργάνωσης που είναι ταυτισμένη με τον αγροτικό κλάδο και κατατάσσεται στις πέντε μεγαλύτερες της Ευρώπης.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Agrotica θα επανέλθει δριμύτερη και μεγαλύτερη από ποτέ το ερχόμενο φθινόπωρο.