Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, ΕΚΤΟΣ Ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ

Οι τραυματισμοί των Σλούκα και Αθηναίου επιστρατεύουν άμεσα τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος επιστρέφει στην προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Κώστα Σλούκα και Γιάννη Αθηναίου στην περιφερειακή γραμμή της Εθνικής Ελλάδας έφεραν αναπροσαρμογή στα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου, που επαναφέρει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν εξέφρασε την επιθυμία του να επανενταχθεί στην προετοιμασία και «τρέχει» τις διαδικασίες για να ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κίνα την Τετάρτη (21/8). Αντίθετα, εκτός της δωδεκάδας που θα βρεθεί στην ασιατική χώρα μένει ο Ντίνος Μήτογλου. Όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα, θα παραμείνει στην Ελλάδα κάνοντας εντατικές θεραπείες, με την κατάστασή του να αξιολογείται σε καθημερινή βάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την  επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ