Skip to main content

Ορκωμοσία: Η Νοτοπούλου με υπουργικό κοστούμι και μοβ γυαλί (φωτο+vid)

Την παράσταση έκλεψε στην τελετή ορκωμοσίας με την απλή αλλά σικ εμφάνισή της η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Με υπουργικό κοστούμι, μοβ γυαλιά και μόνη εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.



Η μέχρι χθες διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, με τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα, μπήκε στην κυβέρνηση και έγινε η νεότερη υπουργός του παρόντος υπουργικού σχήματος.



Μόλις 30 ετών, με σπουδές ψυχολογίας και σύντομο πέρασμα από την υποκριτική, η νεαρή υφυπουργός αναλαμβάνει από σήμερα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, στη θέση της Μαρίας Κόλλιας Τσαρουχά.

Η κα. Νοτοπούλου είχε θερμό χαιρετισμό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, ενώ, εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της Μακεδονίας και της Θράκης με υποδομές, με παραγωγικές δομές, με κοινωνική δικαιοσύνη, με τη συμμετοχή όλων των πολιτών. Θα τα πούμε όλα στο επόμενο διάστημα».

 

Να σημειωθεί ότι η νέα υφυπουργός ΜΑΘ ήταν από τις πλέον περιζήτητες από τους δημοσιογράφους πολιτικούς για μία δήλωση. Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο του newsit.gr: