Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
x

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΩΝ ΚΤΕΛ

Εκτροπή δρομολογίων για τις λεωφορειακές γραμμές 85 Η, 85 Χ και 91 Ε που εκτελούνται μέσω του ΚΤΕΛ - Μέσω Λαγυνών η σύνδεση Λαγκαδά-Ασσήρου

Στην εκτροπή τριών δρομολογίων που διέρχονται από την επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ασσήρου προχωρά σύμφωνα με τον δήμο Λαγκαδά ο ΟΣΕΘ, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε εφαρμογή στο εν λόγω οδικό τμήμα, εξαιτίας των ζημιών που έχει υποστεί η γέφυρα του ρέματος Μπογδάνα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των περασμένων ημερών.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, προηγήθηκαν οι σχετικές ενέργειες της διοίκησης του δήμου Λαγκαδά προς τον Οργανισμό, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών στην περιοχή, έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα στο συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ, προβλέπεται εκτροπή δρομολογίων για τις λεωφορειακές γραμμές 85 Η, 85 Χ και 91 Ε που εκτελούνται μέσω του ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα η σύνδεση του Λαγκαδά με την Άσσηρο θα γίνεται μέσω Λαγυνών, δηλαδή στην κατεύθυνση προς Άσσηρο μετά τη στάση «ΑΓΝΟ» δεξιά προς Λητή και μετά τη στάση «ΑΡΤΟΖΑ» δεξιά προς ‘Ασσηρο.

Το ίδιο ισχύει στη κατεύθυνση προς Λαγκαδά από Άσσηρο μετά τη στάση «ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ» στη Λητή αριστερά προς Λαγκαδά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ