Skip to main content

Ούτε τώρα εκτός έδρας ο Άρης, 2-2 με τη Λαμία (video)

Οι Φθιωτοί προηγήθηκαν με δύο γκολ του Αραβίδη στο ντεμπούτο του με τους «κιτρινόμαυρους» να ισοφαρίζουν σκοράροντας δις μέσα σε τρία λεπτά.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Άρης και Λαμία στο ΔΑΚ της στερεοελλαδίτικης πόλης για την 25η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς αλλά δεν έχουν κλειδώσει και μαθηματικά την είσοδό τους στα play-off και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εξασφαλιστεί αύριο από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ατρόμητος-Ξάνθη (οι Θρακιώτες έχουν 29 βαθμούς και με διπλό στο Περιστέρι μπαίνουν δυνατά στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής).

Σημειώνεται πως την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο, την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στο 16’ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Βέλεθ στον Βασιλόγιαννη με τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά αργότερα να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά.

Σημειώνεται πως η φάση ελέγχθηκε από τον διαιτητή Φωτιά στο VAR για το αν ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη είχε το πόδι του στη γραμμή κατά την εκτέλεση αλλά δεν υπήρξε κάτι μεμπτό και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Τελικά οι Φθιωτοί βρήκαν δίχτυα στο 24’ καθώς ο Αραβίδης, στο ντεμπούτο του, έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από αδύναμο σουτ του Δημούτσου και με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα, η στερεοελλαδίτικη ομάδα κατάφερε να σκοράρει ξανά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’ όταν ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Νιασέ έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Αραβίδης αφύλακτος στο κέντρο της άμυνας των φιλοξενουμένων σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0.

Ο Άρης ήταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά κατάφερε να αντιδράσει σημειώνοντας δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.

Αρχικά το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ μείωσε στο 52’ καθώς ο Λάρσον έπιασε ένα τρομερό αριστερό σουτ στην κίνηση νικώντας τον Θεοδωρόπουλο για το 2-1 ενώ στο 55’, ο Μπρούνο Γκάμα βγήκε από αριστερά και πάσαρε στον Ιντέγε που πρόλαβε τον Θεοδωρόπουλο σκοράροντας για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.