Skip to main content

ΠΑΕ Άρης: Αγορά Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού λόγω ban

Εμείς αγοράζουμε τον παίκτη και όχι ο Ολυμπιακός, διευκρινίζει η ΠΑΕ Άρης αναφερόμενη σε δημοσίευμα για τα δικαιώματα του Αργεντίνου επιθετικού.

Διευκρινίσεις σχετικά με σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα δίνει η ΠΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με διαρροές, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι «ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα», εξηγώντας πως «η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα».

Πηγές της ΠΑΕ διευκρινίζουν ακόμη ότι «τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».

Με νέα διαρροή, η ΠΑΕ σημειώνει ότι «κανείς δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για το πώς θα χειριζόμαστε τα δικά μας θέματα. Πολύ περισσότερο αυτοί που κάνουν συμμαχίες ανάλογα με το πως φυσάει ο άνεμος...». Και προσθέτει: «Ούτε αυτοί που ανάγκασαν τον Άρη να αντιμετωπίζει το ban χωρίς να έχουμε εμείς την ευθύνη. Όλα θα βγουν στη φορα τις επόμενες μέρες... Λίγη υπομονή...».